Първи стъпки в Agile
Loading...
Семинар

Първи стъпки в Agile

14.10.21 19:00 - 20:30 Online 6 Online 6 Калоян Петров
Гледайте безплатно онлайн семинар на тема "Първи стъпки в Agile" нa 14 октомври 2021 г. (четвъртък) от 19:00 часа с лектор Калоян Петров.

Семинарът няма да има запис.

За Семинара

По време на семинара ще се разгледат основите на Agile. Ще се направи сравнение между традиционния подход за управление на проекти (Waterfall) и Agile. Особено внимание ще бъде отделено на най-популярният Agile подход за IT проекти - Scrum. В края на семинара ще се разгледат трите основни роли в Scrum – Product Owner, Scrum Master и Development team.

За Лектора

Калоян Петров

Калоян е Agile Coach в Schwarz IT България и Trainer в Agile академията на Schwarz IT. Към момента работи с екипи от Lidl Digital и Kaufland Services. Бил е част от компании като Lidl Digital, IBM, Unify (Atos) и HP. В своята кариера е провеждал множество обучения и workshop-и на различна тематика, повечето от които чрез използването на методи от Геймификацията. Завършил е бакалавър Бизнес Администрация и магистър Финанси. Има множество сертификати в сферата на Проджект мениджмънт и Agile. Към момента разработва дисертация на тема „Agile Transformations”, като част от програмата Executive MBA в Sheffield University.  
LinkedIn профил: www.linkedin.com/in/kaloyan-p-petrov
Калоян Петров photo

Ресурси

Няма ресурси за този семинар