Loading...

4 от най-важните функционалности на Excel

avatar Катерина Костадинова 1 минута
4 от най-важните функционалности на Excel

Excel е един от най-популярните инструменти за обработка на информация и е ключов в успешното функциониране на повечето работни среди в днешни дни. Възможността ефективно да работите с него се счита за незаменимо умение, независимо дали сте собственици на бизнес или служители в компания. Запознайте се с четири от най-важните предимства на програмата и се гмурнете в своето Excel пътешествие с предстоящия курс - Microsoft Excel Fundamentals – октомври 2019.

Изграждането на подробни таблици

Excel дава достъп буквално до море от възможности, що се отнася до изграждането на таблици. В тях можете да включите редица функционалности и инструменти, с които да направите данните по-четими и лесни за обработка и анализ. Формулите, с които работи програмата, позволяват изграждането на масивни таблици по организиран и структуриран начин, с лесно генериране на необходимите цифри и информация.

Идентифициране на тенденции

Именно благодарение на споменатите инструменти и формули, Excel ви дава възможността лесно да проследявате статистика, като изваждате от нея тенденции, с помощта на които да съставяте анализ на подадената информация. Това прави програмата изключително ценна за всякакви бизнес цели - както за малки предприятия, така и за големи световни корпорации.

Събирането на данните на едно място

Една от ключовите функционалности на Excel е възможността да колекционира данни от различни таблици и файлове на едно място, включително и така наречената "raw data". При познаването на различните стъпки от този процес, тази задача е лесна за изпълнение, а предоставя огромни възможности.

Онлайн достъп

Excel предоставя на потребителите и възможността да достъпват програмата от всяка точка на света, по всяко време, благодарение на разработената онлайн платформа. Тя притежава всички ключови функционалности, които се съдържат и в офлайн приложението, а освен това таблиците позволяват споделяне между множество потребители едновременно, които могат съвместно да работят по тях.

Включете се в предстоящия курс - Microsoft Excel Fundamentals – октомври 2019, за да се потопите още по-дълбоко в света на един от най-употребяваните и необходими инструменти за обработка на информация. Обучението е с изключителна практическа насоченост и се води от лектори-практици, които са в готовност да предадат най-ценните си умения на своите студенти!