Loading...

Включи се в безплатния курс Programming Basics

avatar Катерина Костадинова 1 минута
Включи се в безплатния курс Programming Basics

Програмирането е една от най-желаните науки в съвременния свят и има защо това да е така. То отваря безкрайно много врати за младите хора и посоки, в които могат да поемат, за да преследват своите кариерни мечти. Ако и вие сте сред хората, които биха желали да навлязат в областта, но не знаете откъде да започнете - Programming Basics е идеалният старт за вас. Вижте защо в следващите редове:

Какво представлява Programming Basics?

Programming Basics е безплатен курс, с който имате възможността да положите фундаменталните основи в света на програмирането, като се запознаете с основните логически концепции от този така необятен свят. Ще научите какво са променливи, типове данни и условни конструкции, цикли и много други.

Практическа насоченост

Обучението в Programming Basics, както и в останалите нива от цялостната програма по софтуерно инженерство, е с цялостна практическа насоченост. Това означава, че ще имате възможността да трупате реален практически опит, с което ще усвоявате максимално най-ефективно и оптимално всички нови знания. 

Кой може да се включи?

Курсът е подходящ за абсолютно всеки, който желае да се запознае по-отблизо със сферата на програмирането и да научи какво може да очаква от нея, ако реши да я избере за своето кариерно развитие занапред. Няма значение от предишния ви опит, умения или образование до момента - необходимо е единствено желание за научаване на нови неща и придобиване на ценни знания. 

Какви технологии те очакват?

Погрижили сме се да включим някои от най-популярните и желани съвременни технологии и в рамките на обучението да получите помощ за по-лесно ориентиране към коя да се насочите. Имате възможност да избирате между C#, Java, JavaScript и Python. Тези програмни езици са подходящи за разработка на огромно разнообразие от уеб и мобилни приложения, игри, AI, Machine Learning и много други.


Не пропускай да се включиш в своето собствено приключение в света на програмирането с Programming Basics! Топ лектори те очакват, за да предадат ценните си знания и практически опит и да те поведат по пътя към желаната професия. Кандидатстването е отворено от 24 април до 28 май, а лекциите стартират на 6 юни. Изпитът ще се състои на 1 и 2 август изцяло онлайн. Очакваме те!