Loading...

Programming Basics е идеалната първа стъпка по пътя на успешната кариера в света на програмирането

avatar Катерина Костадинова 2 минути
Programming Basics е идеалната първа стъпка по пътя на успешната кариера в света на програмирането

Светът на програмирането е все по-желана дестинация за всеки амбициозен човек, който мечтае да покорява високи кариерни върхове. Днес професията на софтуерния инженер е една от най-търсените, защото предлага необятни възможности в изключително перспективна и бурно развиваща се сфера. Ако и вие сте сред хората, които биха желали да навлязат в областта, но не знаете откъде да започнете - Programming Basics е идеалният старт за вас. Вижте защо в следващите редове:

Какво е Programming Basics?

Programming Basics представлява безплатен курс, който цели да положи фундаменталните основи, необходими за старт в сферата на софтуерното инженерство. Курсистите получават възможността да усвоят редица ключови знания, а благодарение на засилената практическа насоченост на обучението, този процес е и изключително ефективен. Всеки, който успешно завърши тази първа основополагаща стъпка, преминава към следващата такава, а именно - цялостната програма по софтуерно инженерство. 

Вход към цялостната програма по софтуерно инженерство

Курсът Programming Basics завършва с изпит, като на базата на успеха от него курсистите имат възможността да продължат напред към следващата стъпка - цялостната програма по софтуерно инженерство на инициативата "Software University". Целта на програмата е във възможно най-кратък срок студентите да усвоят всички необходими умения, с които да стартират на позиция "Junior Developer". Тя се състои от последователност от модули, всеки от които плавно въвежда курсистите в различните дялове от програмирането.

Разнообразие от технологии

Ако тепърва стартирате в областта на технологиите, вероятно нямате особено ясно изградена представа към коя точно да се насочите. По време на обучението в цялостната програма по софтуерно инженерство ще имате възможността да се ориентирате и да вземете най-доброто решение за вас. Погрижили сме се да включим няколко от най-популярните и желани технологии днес - C#JavaJavaScriptPython. Тези програмни езици са подходящи за разработка на огромно разнообразие от уеб и мобилни приложения, игри, AI, Machine Learning и много други. 

Включете се още днес!

Не губете време, а стартирайте своето технологично пътешествие още днес! Не е необходимо да притежавате каквито и да е умения в сферата на програмирането, за да се включите в Programming Basics. 

Кандидатстването за Programming Basics e отворено до 24 септември. Курсът стартира на 3 октомври 2020 и ще продължи 2 месецa, а изпитите ще се състоят на 21 и 22 ноември 2020 г. Очакваме ви!