Loading...

Фондация СофтУни се включва към каузата „Майките в неравностойно положение в България“

avatar Румен Янев 1 минута
Фондация СофтУни се включва към каузата „Майките в неравностойно положение в България“

„Ние не помагаме, ние служим!“ – това е силното мото на каузата „Майките в неравностойно положение в България“, която ние от Фондация „Софтуерен Университет“ с най-голяма гордост подкрепяме.

Каузата

Майките в неравностойно положение в България са една от рисковите групи, застрашени от социална изолация и бедност. Това са жени, които по една или друга причина, са станали родители преждевременно, изоставени са от семействата и мъжете си и са изправени пред трудния избор дали да запазят своето дете, да го отгледат сами или да го оставят в институция.

Мирослав Тагаров е едно от децата, отгледано от самотна майка и благодарение на житейския си път, решава да напише книга за личностно развитие, която се превръща в проект, който да подпомогне на каузата „Майките в неравностойно положение в България“

Книгата

Чрез книгата си „Титанът на живота“, Мирослав иска не само да мотивира читателите си да разгърнат целия си потенциал, но и със средствата, събрани от продажбата на книгата си да подпомогне каузата. Може да научиш повече за автора, книгата му, благотворителната инициатива и как ти самият можеш да помогнеш на уебсайта му.

Как ще помогнем ние?

Като име, което се идентифицира с желанието ни да подобрим света, в който живеем, ние от Фондация „Софтуерен Университет“ също заставаме твърдо зад мотото „Ние не помагаме, ние служим!“ и правим дарение от 20 обучения за майките, които имат нужда от преквалификация, благодарение на която да намерят работа, която да подпомогне тях и децата им.

Как да помогнеш и ти?

За да станеш част от хората, дарили бъдеще, е необходимо само да посетиш уебсайта на Мирослав и да купиш книгата. Там можеш подробно да се запознаеш с начина, по който ще бъдат разпределени даренията, както и да разгледаш всичко за фондацията и каузата.