Проблем с компютъра
Здравейте колеги, извинявам се че ви занимавам с проблем не касаещи ученето, но не можах да се справя сама и имам нужда от помощ. Имам следния проблем: вкъщи ползвам стационарен компютър и лаптоп с един рутер. Не знам как се получи но стационарния си има интернет достъп, на лаптопа пише че съм свързана но всъщност не зарежда нито една страница. Казва unidentified network No Internt access. Звънях в техническата поддръжка на интернет доставчика. От там ми казаха че причината е от компютъра - нещо блокира интернета. Казаха че е възможно да е след обновяване на антивирусна програма. Махнах я изцяло и дори преди новата инсталация пак даваше същите съобщения. Гледах следното видео за този проблем http://www.youtube.com/watch?v=9epRBi6kF-o но в края не ми позволява да довърша операциите след Instsll. Антивирусната която ползвам е Аваст. Някой има ли някакви идеи как мога да си реша проблема. Предварително много ви благодаря
Благодаря за бързия отговор, но тези стандартните вече ги пробвах. Проблема не е в достъпа до интернет а явно нещо в компютъра. Интернет на стационарния има, а на лаптопа не при положение че ползвам един и същи кабел. Като съобщение долу при иконкато ми дава unidentified network. А в същото време ми казва че е connected.