Видео от упражнения по HIBERNATE
Ще има ли видео от пeтък 21 октомври HIBERNATE?
Ще има ли видео от пeтък 21 октомври HIBERNATE?
Мaй-нямаше видео на тези упражнения.
Ако е възможно и за
Exercise: Introduction to Hibernate
Exercise
Дата: 25-ти октомври, 14:00 - 18:00
Също така искам да задам и един въпрос, чийто отговор се крие най-вероятно в самото упражнение.
Нормално ли е да ми хвърля exeptions при дропване и създаване на таблици и constraint http://pastebin.com/WaXPg0gQ
лога е от създаването на town("Burgas"), който видно е че минава и има запис във таблицата.
При първто условие, което е:
трябва да създадем нов "Department".
Когато таблицата се конвертира в клас JPA създава за foreign key Set<Employees>. За да се подаде нов "Department" трябва да му се сетне "name" и най-вероятно manager_id което в нашия случай е въпросния Set<Employees>. Как се процедира в тези ситуации?
Колега, ако се опитваш да направиш класовете и връзката с базата по дадения начин в домашното, и да решиш задачите, НЯМА да стане. Аз се мъчих два дни, а вчера Тео си призна че е грешно и показа как се прави. Има качен код, направи го по него. Аз бях го направил сам почти като него, само вътрешните ключове ме затрудниха и снощи видях как се правят, но това ще го учим те първа.
Най-вероятно е същото но за еклипс. Изгледах доста видеа и коментари как се прави за еклипс и на всякъде беше така показано, но може би за нашите нужди се върши по различен начин.Жалко, че още няма лекция за да видим как се прави.
Иначе мерси за отговора.
Добре, а този код, който е качен, пак ли с някакво импортване са направени всички обекти и връзките към другите таблици или на ръка са въведени? Какво е обяснено на лекцията точно?