Проблем с инсталирането на Visual Studio на сравнително скоро преинсталиран компютър.
Тука съм качил 2 снимки.
http://imgur.com/a/Mtner
Първата показва резултата като направя стандартна инсталация на този компютър, а втората резултата като се опитам да пусна програмата с така завършилият сетъп. Някой има ли идея какво трябва да направя за да успея да подкарам Visual Studio на този компютър.
От текста в съобщението излиза че този файл би трябвало да се инсталира при инсталирането на програмата, няколко неща по-някаква причина не се инсталират успешно обаче и не чаткам защо.
Пробвах вече да инсталирам 2те неща, които намирам на страницата на Майкрософт като търся за този dll файл. Единия само сканира и нищо не прави, а другия дава грешка при инсталация fatal error, contact system administrator.
Направи ли това, което ти казах? Сложи ли следния dll файл, който е изписан на снимката в директорията, която ти посочих.
Винаги, когато съм имал такава грешка съм правил, това, което посочих. Свалям файла и го разархивирам в C:\Windows\System32. Ако не се получава по този начин може да напишеш грешката в интернет и да потърсиш информация, защо се получава тази грешка и съответно как да я оправиш.
Ще проверя и аз, за да съм сигурен дали има някаква информация.
Току-що видях, че има две грешки. При първата, която си посочил, когато аз инсталирах преди няколко месеца Microsoft Visual Studio, накрая ми даде тази грешка с елементи, които не могат да се инсталират.
Мисля, че това не е фатално, но може да доведе до липсващи функции в софтуера, а като имаме напредвид колко е голям едва ли ще е чак такъв проблем, но все пак ще намеря и на това решение и ще се опитам да го поставя тук.