[Web Fundamentals - HTML 5] Проблем при визуализацията на кода в браузъра
Здравейте колеги, имам проблем при визуализацията на кода в браузъра, наслагва ми някакви div-ове и script-ове, които изобщо не присъстват в кода и като цяло омазват всичко.
Здравейте колеги, имам проблем при визуализацията на кода в браузъра, наслагва ми някакви div-ове и script-ове, които изобщо не присъстват в кода и като цяло омазват всичко.
Нарушени бяха точки №:
2. Преди да зададете въпрос, проверете дали вече не е зададен такъв или подобен.
3. Моля, пишете описателни заглавия. Заглавия от типа: „Кога ще почва курса?“, „Кога ще излезе видеото“, „ВЪПРОСССС“, „ПОМОГНЕТЕ!“ не се толерират.
9. Когато пускате теми във форума, заглавията на темите трябва да спазват следните концепции:
[Homework] Име на дисциплината - Име на лекцията - Задача {Номер} - Име задача
Пример: [Homework] C# Basics - Introduction to programming - Problem{8} - Square root[Exam Problems] Име на дисциплината - Задача {Номер} - Име задача
Пример: [Exam Problems] C# Basics - Problem{3} - Wine Glass...
11. Моля, пишете съдържателен текст в темите. Постове от типа: "Много готин линк: [link]", "Интересна статия: [link]", "Вижте това: [link]" не се толерират.
от правилата на форума. Препоръчително е и поставянето на свързани с темата тагове, т.е таг "problem" е неподходящ.
За да получиш помощ по проблема, е нужно очевидно да прикачиш както своя код, така и условието на заданието.
Може ли да дадеш някакъв код или screenshot?
Не ми дава да прикача screenshot, някаква идея как става ?
Качи си направо кода някъде и го прати, така ще го тествам и при мен
Ясно, но проблема е или в браузъра или в WebStorm, защото пробвах и с код на Наков от презентацията и като го пусна да тествам в инспектора на кода гледам, че в инспектора на кода пак си е добавило тези div-ове и script-ове. Ако може някакси да ти пратя screenshot, там се вижда най-добре.
Здравей,
Проблемът е възможно да идва и от двете страни. Или WebStorm инжектира нещо или add on-ите на Chrome ти инжектират нещо. Изключи си всички плъгини и пробвай пак :)
Пробвах го това с плъгините, но няма промяна отново си ги добавя. :)
Като си инсталирал нещо преди то ти е добавило тези щуротии и сега ще пада чистене...
Пробва ли да отвориш в инкогнито таб, дали и там ти го прави?
Аз също имах този пробрлем, но като изключих всички плъгини всичко тръгна...
Открих проблема, оказа се, че съм лепнал някакъв malware, но всичко е изчистено вече. Благодаря за отзивите на всички.