ВАЖНО: Промени касаещи програмата и изпита

(май трябваше да сложа "ШОК, Те не можеха да повярват, като чуха, че...", за да е по-clickbaity)

Така де, нищо чак толкова сериозно:

- Променяме първоначалния ред на 6, 7 и 8 лекция. Вместо Templates & STL, Full C++ OOP, Exercises, ги направихме Full C++ OOP, Exercises, Templates & STL (аз това донякъде го споменах и като водихме 5-та лекция), вече е отразено в страницата на курса. Идеята е имаме упражнение по-скоро, за да оттренираме ООП нещата, а Templates & STL няма толкова нужда от упражнение - там общо взето ще учим какви улеснения можем да ползваме от стандартната библиотека, така че не е страшно. Някъде между 6-та и 8-ма лекция (тоест около упражненията) ще е Judge Assignment 2, така че се подгответе психически.

- Направихме изпита 6 часа (вместо 4), като ще почва от 9:00 сутринта на 21-ви, а другата дата е 9:00 сутринта на 28-ми май (можете да отидете само на една от двете дати), за да имате повече време да мислите по задачите. Отначало мислех да са 4 часа, но това общо взето означава, че ако направите няколко по-сериозни грешки, че няма да имате време да си оправяте бъгове. Така че - 6 часа. Не се успокоявайте обаче, пак ще ви е тесничко времето и ще трябва да сте добре фокусирани и добре подготвени за изпита, не очаквайте да е лесно.

Също, Judge Assignment 1 е пуснат за упражнение - за точки за домашно ще се броят точките от "състезанието", което течеше до 26-ти вечерта. Practice-а е пуснат с цел да можете след като видите авторските решения и тестовете, да можете да опитате да си оправите грешките (ако имате такива) и да си пробвате решенията в системата.

Поздрави,

Жоро

EDIT: решенията на задачите + тестовете за Judge Assignment 1 сигурно ще излезат в системата по-късно днес