Loading...
birkoff avatar birkoff 46 Точки

Въпросче относно изпита (на 25/07)

Здравейте, 

Извинявам се предварително ако някой смята въпроса за глупав. (Странно защо ли го правя след като и аз самия смятам така :д)

Та, гледах едно от видеата за домашните, и пича на първата задача която реши, и я постна в онлай джъдж-а му даде 100/100. И каза честито, ако имате поне една задача решене то вие вече сте студент в СофтУни. 

Та въпроса ми е , това вярно ли е?

Една задача (100 от 100) ли е минимума, или (става въпрос за ниво 0)?

Ако някой знае нещо, ще съм му благодарен. 

Поздрави, и успех на изпитите  които наближават

Тагове:
0
Общи приказки
Samuil.Petrow avatar Samuil.Petrow 1550 Точки

Няма фиксиран минимум, всичко зависи от цялостното представяне на явилите се, но да кажем ориентировъчно, че с 2 задачи си приет онлайн, а за присъствено поне 3 :)

0
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.