Въпрос за Курсовере през септември месец след Tech Module ?
В момента съм в онлайн форма в Tech Module и искам да продължа септември месец с JavaScript ,а забелязох ,че няма JS Core.......
Какво трябва да правя в този случай ???
В момента съм в онлайн форма в Tech Module и искам да продължа септември месец с JavaScript ,а забелязох ,че няма JS Core.......
Какво трябва да правя в този случай ???
Здравей,
Може да запишеш модула Web Basics, познанията по HTML + CSS ще са ти от огромна полза за разработката с JS, която е главно базирана върху събития и манипулация на HTML елементи.
Май и аз съм така. Каквото и да е друго от JavaScript Developer професията да запишеш, става. WebBasics примерно.
И аз съм така и вече я бях повдигал тая тема. Web Basics макар да не е задължителен ще ти трябва със сигурност, но според мен не е нещо с което да си загубиш 4 месеца, освен ако искаш да я караш по-бавно. Така че наистина кофти че няма JS Core, и аз не знам какво ще правя Септември.
Винаги може да започнеш да се готвиш за JS Core от сега чрез лекциите и упражненията от минали инстанции на курса. Така хем ще имащ повече време наистина да усвоиш материала, хем ще ти е по лесно когато започне курса догодина.
През това време също така те съветвам да запишеш и Web Basics, който е наистен важен, но пък не е толкова тежък. Не дали не е задължителен, но със сигурност е част от JS "професията" в СофтУни :)
Да ,но не е задължителен модул и не е толкова важен....и някак си ми изглежда странно да започна отзад напред .....или викаш няма такова значение ?
Реално погледнато , точно без Web Basics ,почваш отзад напред , тъй като в JS Advanced и JS Application се предава материал в който има доста HTML && CSS и се има в предвид че ги познаваш на едно добро ниво.