Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
ItsoDimitrov avatar ItsoDimitrov 28 Точки

Получихте ли ймеил ?

Здравейте ! Писах на SoftUni кога ще е активно записването/плащането за Programming Fundamentals Септември 2017 г. Отговорът им беше, че на 25 , 07 , 2017 г  (днес ), ще получа имейл с повече информация . Хората, които чакат също записването, получили ли са имейл, за да съм сигурен, че не чакам само аз : )

0
Programming Basics
Mr.Rusev avatar Mr.Rusev 8 Точки

И аз все още нямам @. Сигурно са ти посочили 25-ти като ориентировачна дата. До края на седмицата ще знаем подробности със сигурност. Иначе следващата стъпка Programming Fundamentals мисля че започва септември.

1
ItsoDimitrov avatar ItsoDimitrov 28 Точки

Възможно е . Да, Септември има записване, но тъй като не съм от София, а искам да уча присъствено в SoftUni и търся възможно най - скоро някаква информация за записването . Чакат ме квартири, път до София, за да заплатя за курса и  т .н 

1
gmanolov avatar gmanolov 5 Точки

Ще получите мейли с детайлите. Следващият Тech Module ще започне на 18 септември. И при нас (предишният Basics) имаше леко забавяне заради скалирането на резултатите, нормално е.

1
25/07/2017 21:36:13
PeterKarchev avatar PeterKarchev 2 Точки

Все още нямам e-mail, но ми изпратиха една анкета да попълня :) 

0
ItsoDimitrov avatar ItsoDimitrov 28 Точки

Получих имейл . Надявам се хората, които са чакали да са получили също :) 

0
sisil6 avatar sisil6 3 Точки

Аз кандидатствах за онлайн формата и още веднага ми писаха да очаквам мейл на 1-ви септември, така че предполагам, че още обработват всички кандидати. Би трябвало тези от присъствената форма да са с приоритет. 

0