Софтуерно Инженерство
Loading...
+ Нов въпрос
someonerandom avatar someonerandom 57 Точки

Качване на профилна снимка

По някаква причина не ми позволява да си кача снимка. По-точно позволява ми абсолютно безпроблемно да цъкна моливчето, да избера снимка и да я сейвам, вади ми приятното зелено надписче "Успешно редактирахте профила си." и...в Профил пак нямам снимка. Леко объркан съм. Само при мен ли се случва това, пропускам ли нещо? 

Тагове:
quaken avatar quaken 28 Точки

Здрасти, аз също си ъплоуднах официалната снимка, която се изисква от всеки студент. Все още профилът не е претърпял промените, които бяха направени преди 5+ часа. Може би има бъг в системата или трябва да изчакаме повече време. 

0
20/09/2017 01:45:22
Jeliozver avatar Jeliozver 356 Точки

И при мен е така. Излезе ми съобщение, че трябва да кача преди 2 дена. Уж всичко беше успешно, но не се показва. Даже сега като цъкна моливчето хиперлинка ме препраща към промяна на общата информация.

Някой може ли да даде линка, за промяна на аватара, че пробвах да го налучкам, но не успях?

0
atanasg avatar atanasg 0 Точки

На 12 SEP пртих  емайл по този въпрос, но така и не се е променило положението. Очевидно тази функционалност не работи и трябва нещо да се коригира.

0
IovoslavIovchev avatar IovoslavIovchev 1 Точки

Привет. И при мен е така. От четири дни се опитвам по два-три пъти на ден, но без успех. Явно има някакъв проблем в системата. Скоро предполагам ще го оправят.

0