Избрах Progr. Fundamentals Extended, но съм записана в Software Technologies
Възможно ли е да избера другия курс (Extended)? Или трябва да карам и двата едновременно?
Възможно ли е да избера другия курс (Extended)? Или трябва да карам и двата едновременно?
ъъ сори но както си го написала звучи объркващо. tech modul-a е от 2 часи programing fundamentals и софтуерни технологии. Реално първо се кара пф и после st като St дори не е задължителен модул. Та ако си записала extended си изкарала първата част и сега ви идва st? или аз се обърках няколко пъти четох това което си написала но не разбрах какво искаш да кажеш.
Здравей,
преди време и при мен беше така, явно още не се е отразил избора ти затова още стоиш в technologies. Щом изрично си избрала extended ще ти се обнови автоматично.
Искам да кажа, че не можах да изкарам изпита и вчера се записах за Extended версията на Programming Fundamentals, а не продължих към следващия курс Software Technologies. В момента в профила ми излиза, че съм записана за ST, а трябва да е PF Extended. Въпросът ми е дали мога да бъда прехвърлена в Extended.
ъъ това някои от админите ще трябва да го коментира. Но доколкото разбирам това че не си изкарал пф не означава нищо просто след това ти идва Ст те са един модул. А реално ти вече на пф изпита можеш да се явиш колкото пъти искаш поправката е 20 лева. не е нужно да записваш модула отново срещу 300+