Кой програмен език ми трябва за работа с база данни и филтри подобни на labels ползвани в gmail?
Здравейте, искам да се запиша за безплатния курс започващ на 4 април но ми трябва малко съвет кой е правилният курс за мен
Интересувам се от база данни MySQL и искам да моделирам директория с информация за фирми и продукти която да може да се сортира изключително бързо. Сортирането да става подобно на LABELS / TAGS които GOOGLE ползава в GMAIL.
Кой курс е най-подходящ за мен
C#
Java
Python
Също кой е най-подходящ за моделиране на app frameworks?
Надявам се да ме упътите за да се запиша в правилната паралелка.
Поздрави,
Боян
Има още нещо - аз надали ще стана програмист, но искам да се запозная с различните езици и технологии тъй като смятам да наема хора които да разработят базата данни за която споменах. Искам да посетя няколко курса за да имам обща представа от неща и да разбера кой език за какво се ползва и кой метод / език ще е най-подходящ за написването на база данни от производители и съплайери в мебелната промишленост. Искам да снам за какво говоря когато търся хора да напишат портала.
Сещам се дали давате тестови задания на студентите които са изпратени от фирми / клиенти?
Ами можеш да гледаш стари издания на почти всички курсове абсолютно безплатно. Има ги качени.