библиотека OpenGL -> Кой е за такова обучение?
Здравейте,
предвидени ли са лекции за тази библиотека и разясняване на стъпките по инсталирането й, за двата случая, директно настройки в Microsoft SDK и за всеки проект по отделно? Гледах едно Telerik-ско видео на Жоро, но им беше метнал в мистична директория файловете (невидима за онлайнерите), Жоро, pls, може ли да организирате / добавите това обучение?
Да, гледала съм видеото, то е за инсталиране на библиотеката във всеки проект по отделно; Иначе ето го урока на Жоро в Telerik, той е за директно вкарване в настройките на Microsoft SDK-то: https://www.youtube.com/watch?v=yGwetoe7ZNE
Интересуват ме лекции за работа с библиотеката, би било добре да ги добавят към някой курс.
Ами аз съм използвал OpenGL с Win32 и MFC, но само някои основни форми(сфера, цилиндър, камера) и трансформации(преместване, завъртане,...) + доста математика. Но всичките тези неща ги има в интернет описани доста подробно. Така че най-трудната част е самото инсталиране на OpenGL - хедър файловете и lib, нататък е само писане на код.