Примерен дизайн на тетрадки
Здравейте, колеги!
Ще се радваме на вашата помощ да изберем заедно дизайна на тетрадките на SoftUni, които предстои да бъдат поръчани. Кой дизайн ви харесва повече? Гласувайте в тази анкета.
Здравейте, колеги!
Ще се радваме на вашата помощ да изберем заедно дизайна на тетрадките на SoftUni, които предстои да бъдат поръчани. Кой дизайн ви харесва повече? Гласувайте в тази анкета.
И двама варианта са много добри. Браво за идеята и дизайна. ((:
Много са хубави. :)
Бих избрал вариант 1.
От вариант 2 няма как да възприемеш логото (което е доста добро), освен ако не отвориш тетрадката, както е показано в самия дизайн, който като композиция, всъщност е по-добър.
Също така, аз бих предпочел по-формално излъчване, за което бих премахнал ротацията и сянката на логото от първия дизайн.
Успех :)
Браво! И двата варианта ми харесват, но вторият ми допада повече. :)
Поздравления! И двата са много хубави, но на мен повече ми допада първият. :)
Бих избрал вариант 1, но с текст "Keep calm and learn to code" вместо шапката.
Вариант 1 изглежда добре. Елементите са добре позиционирани, цялостното лого присъства (въпреки че е на задната корица) и може би е по-добрия вариант. От процентите забелязах, че и по-голямата част от колегите виждат така нещата. Въпреки това, аз заложих на втория вариант. Сякаш е по-разчупен и креативен, което би трябвало да бъде част от същността на добрия програмист (не знам със сигурност, тепърва усещам нещата). Но както и да е...който и от двата варианта да спечели, ще се радвам да го видя на живо. И все пак палците са ми стиснати вече за обрат в процентите.
you :): decide
Според мен първият е по-приемливият. На визия са еднакво добри, но според мен вторият дизайн ще стимулира хората да драскат по логото и да си играят :D Поне аз така го виждам.
Така като ги гледам, ако трябва да творя нещо, бих избрал първият дизайн. Кой знае колко човечета ще се пръкнат под тези шапки :D
Поздравления за труда. Нищо лично но някак си изглеждат несвързани елементите Ако се използва този дизай, гланцирана хартия за корици, спирала за гръб и на задната корица да е текста който си предложил (дизайн 1) на фона на тези сини клетки ще е много яко. Аз само предлага нищо повече.
В крайна сметка трябва да се има в предвид и цената за една такава тетрадка, защото колкото е по-скъпа, толкова и по-малко от тях ще виждате да се ползват от колегите :)