Conditional Statements - Exercise: 09. World Swimming Record
Здравейте, при проверка на задачата в Judge ми излизат 8 верни проверки от общо 10. При опит да получа повече детайли за грешките отговорите на системата са:
"The process executing your submission for this test may not have received the output successfully. Please try to submit again the same solution. If the result does not change, then search the error in the submission itself."
Моля за помощ, искам да открия проблема и да го отстраня, предоставям ви линк към събмита и условието на задачата:
https://judge.softuni.bg/Contests/Submissions/View/8441943
Благодаря ви предварително!
Мислех, че като споделя събмита излиза и кода. Може да съм се заблудил. Ето го кода:
Пробвах да го събмитна повече от веднъж, резултата не се променя.
Открих ти грешката, в провеките накрая е. Не разглеждаш случая oldRecord = totalTime. Винаги едното е или по-голямо или по-малко. Надявам се помогнах :)
Беше ми минало това на ума, но така и не го пробвах, заради условието на задачата. Не съм сигурен дали равното време трябва да го приобщя към подобряване на рекорда, към провал за подобряване или да го оставя отделно. Утре като се прибера от работа ще разиграя различни сценарии и се надявам да имам успех.
До тогава, благодаря ти за помощта! :)
Редакция: сетих се, че мога да редактирам направо в Judge без да имам налично IDE, сложих = към резултата за провал и получих 100/100. Отново огромно благодаря!