Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
BettyS avatar BettyS 0 Точки

Предстоящи сертификати

Здравейте, имам въпрос към вас. На първия тест не успях да изкарам над 5. Но бих могла да се боря за такъв в следващите нива, нали така? Тоест, дали всеки един модул предлага различен сертификат, който не се влияе от оценките на предишните?

Тагове:
0
Marketing Fundamentals
TeMePyT avatar TeMePyT 142 Точки

Всеки курс от модула дава отделен сертификат за себе си. Но всичките влияят на средната оценка. Хубаво е да имаш сертификат за всеки курс. Има поправителни изпити. А и е малко спорно, ако не схващаш материята дали има смисъл да продължаваш. То и с 3-ка можеш да продължиш, но какво реално знаеш?

0
16/10/2018 16:59:43
VeraDP avatar VeraDP 3 Точки

Всеки модул предлага различен сертификат. 

Оценката за първия беше от значение да е над 5, за да можете да запишете цялостната програма с отстъпка. Иначе си записвате всеки модул поотделно и според оценката събирате точки. 

1
BettyS avatar BettyS 0 Точки

Не разбрах, ако на всички модули изкарвам по-ниски оценки от 5, това означава ли, че по никакъв начин не мога да докажа, че съм учила по тази програма?

0
VeraDP avatar VeraDP 3 Точки

Сертификати за отделните модули се получават при оценка над 5.

Ако на всички модули изкарате по-ниски оценки от 5, няма да получите сертификат за модула, но ще получите съответния брой кредити, според вашата оценка. За оценки над 5 -> пълен брой кредити, за оценки между 4 и 5 -> 2/3 от кредитите и за оценки между 3 и 4 -> 1/3 от кредитите.

Всеки един модул от пълната програма дава максимум по 6 кредита, т.е съответно се получават по 6, 4 или 2 кредита, според оценката. Има модули, които могат да се записват допълнително. Някои от тях дават по 9 кредита, т.е съответно се получават по 9, 6 или 3 кредита. За да получите диплома, трябва да съберете 62 кредита. Колкото по-висока оценка, толкова по-бързо ще ги съберете :) Ако ви е по-ниска оценката, ще трябва да изкарате повече допълнителни модули.

0