Видео от лекцията Boot procedure
Здравейте, кога ще има записи от лекцията Boot procedure ?
Здравейте, кога ще има записи от лекцията Boot procedure ?
Поздрави за темата. Истината е, че лично аз, предполагам и повечето от колегите онлайн използваме уикенда именно за писането и предаването за домашни. Също така лекциите не са никък лесни (според мен), а и са доста продължителни. Надявам се да бъдат качени материалите скоро, ако не би било добре да ни удължът срока за предаване на домашните.
Запис от камерата в четвъртък няма. Явно са забравили да я пуснат, но лектора записа screen cast на своя лаптоп. Предполагам, че ще качи записа при първа възможност.
Дано качи лекцията преди изтичането на срока за домашните. Не че не може да се намери информация по въпросите, които ни е задал, в интернет, но когато не знаем преподаденото в четвъттък става една идея по-трудно и неразбираемо. :)
Здравеите, ето едно линкче към подобни лекции от Мариян.
https://www.youtube.com/playlist?list=PLF4lVL1sPDSnUK1NuD-P0KbW9EVtmMXVQ
Здравейте,
Много съм разочарован от курса. Крайно е несериозно да започнеш нещо без каквато и да е организация и още повече
да си доволен от това (по време на първата лекция, някой от двамата лектори още не беше наясно с това как ще протече курса !!!). До колкото съм разбрал обучението ще е от 13 лекции, до сега са минали 6 и вече една липсва (Boot procedure) и една не е цяла (в Linux Security Model липсва продължението от Filesystems) това са почти 30% от лекциите до сега. Все пак записаните онлайн хора не са никак малко 671. Това лекомислено отношение според мен е проява на старшно неуважение към тях и техния труд да нучат нещо.
Когато се захванеш да правиш нещо или го прави като хората или изобщо не го прави.
Поздрави.
hackman има много работа с това си обянявам забавянето на видеото от последната лекция (понеже screen captura-а е от неговия лаптоп). Не е приятно, но се случва. И по закона на Мърфи, за да е още по приятно изживяването няма и видео от камерата в залата. :D Както @cekov по-горе е дал линк - ползвайте него, лекцията от Telerik е идентична, така че ще свърши работа.
П.С. Една молба към всички, които са се записали присъствено и ходят редовно на лекцията, подсещайте hackman и/или sto_ да пускат камерата в залата или направо вие я пускайте. :D
Както вече споменах, когато се захванеш да правиш нещо или го прави като хората или изобщо не го прави. Кой трябва да прецени вместо него дали ще се справи. Възрастен човек е, мисля че трябва да може да прецени дали има време или няма.
Здравейте,
За жалост видео от камерата не е записано, за което се извиняваме. Относно screencast-а - ще има. Лекторът ще го качи възможно най-скоро.
Ще удължим срока за предаване на домашното за конкретната лекция до 18 ноември (вторник).
Вече има видео от лекцията Boot procedure:
Вече можете да ги достъпвате и от страницата на курса.
Извиняваме се за забавянето!