Няколко въпроса относно Website Developer професията
Здравейте. Догодина ми предстои да кандидатсвам. Моята цел е да избера възможно най-добрата специалност за мен. Да ми е интересна и разбира се, да се изкарват добри пари. Попаднах на СофтУни и разгледах специалностите. Най-привлекателна ми се стори тази за уеб разработчик. В момента имам доста малък опит. Преди време бях изградил сайт, но с готова тема на blogger. Бих казал, че от посочените специалности тази ми е най-интересна. Понеже никъде не видях да пише за SEO, искам да ви попитам в изучаването на тази специалност включва ли се и изучаването на SEO ? Все пак това е от голяма значение за един сайт. Видях също, че заплатите започват от 700-1000 лева. Знаете ли колко време стаж е нужен, за да нарастне тази заплата, както и до какви суми може да достигне ? Също и пишат ли се кодове за създаването на сайтове ? Ще се радвам ако получа отговор на поне част от въпросите. Благодаря предварително. :)
Нямам опит все още в програмирането. Както бях споменал, до сега имам един блог който е на готова система. Там ми се е налагало само леко да променям кода, за да добавя различни неща, но нищо повече. Започнах да гледам клиповете в Youtube за Ниво 0, за да мога да придобия и по-голяма представа.
Никой не се е родил научен. Затова е СофтУни, ще се научиш и ще натрупаш достатъчно опит :)