Loading...
Lubomirrrr avatar Lubomirrrr 32 Точки

Опитах,чрез имейл да комуникирам с желаещите но няма да стане така.Не на всеки му е удобно този ден и не всеки ще се навие да дойде в уреден час.

Утре имаме курс и ще намина при теб да се разбереме.Би могло да стане най-лесно ако ти събираш парите и свед това аз взема дъските(всеки минава така или иначе покрай теб)

А за турнир е рано още,още дъски нямаме ;D

0
23/01/2015 20:20:09
Samuil.Petrow avatar Samuil.Petrow 1550 Точки

Колеги, аз не ходя в момента в университета, но ако събирате за дъски бих подпомогнал, свържете се някакси с мен когато има развитие :) И кажете ако няма да се организира нищо да ънпинна темата.

0

Ами аз останах с впечатлението,че няма да стане организирането.Говорих с хора от персонала на СофтУни с идеята някой там на място да събира парите,и аз след това да взема дъските(аз няма как да събера 20-те участници в даден ден и час).

Така и не получих отговор и спрях до тук..

0
03/02/2015 16:06:08
Samuil.Petrow avatar Samuil.Petrow 1550 Точки

Вече има и студентски съвет, който се занимава с тези неща - може да отнесеш питане към тях.

Свалям темата за момента при такива положения.

0
kiko144 avatar kiko144 795 Точки

Здравей,

Предлагам ти преди да започнеш да събираш пари да направиш някакъв план и да и да уточниш за какво точно ще отидат парите.

Отиди на 2-3 места - Илиянци,olx.bg, магазини за левче... и провери къде са най-евтини/добри дъските за шах, след това виж, колко пари ще ти трябват за да купиш достатъчно.

Аз мисля, че няма мисъл да се купуват повече от 5 дъски, защото дори и 40 човека да се запишат могат да се изчакват и през това да си правят някакъв тиим билдинг.Ако останат повече пари може да се купят награди.

Парите можеш да ги събираш и ти. Няма нужда да ги събереш от всички в един и същ час... Просто можеш да кажеш, кои дни и часове си в залата и хората сами ще те намерят за да ти дадaт ако са заинтересовани.

Като цяло трябва просто да отделиш малко повече време от колкото предполагаш, дори и за организирането на нещо което на пръв поглед изглежда малко. Ако си готов да отделиш това време - действай.

0

Всичко съм прегледал,една дъска е 15лв - x 5 = 75лв.

Опитах да комуникирам със записалите се по имейл,но и така не става(не всеки ще си прегледа пощата и т.н.)

Може наистина да се пробва така както казваш ти,нищо не пречи и да се направи.

ВАЖНО:

Всяка събота от 18:00 до 21:00 съм в университета,всеки който иска да се запише да се свърже с мен(по скайп).

До сега сме се събрали 21 човека,така че ще се събират по 5лв.

Може и да се събираме долу в кафето да играем.

0
04/02/2015 10:27:40
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.