[Team Building] - СофтУни турнир по шах-мат - има ли желаещи?
Имали други,които обичат тази велика игра?
Имали други,които обичат тази велика игра?
Опитах,чрез имейл да комуникирам с желаещите но няма да стане така.Не на всеки му е удобно този ден и не всеки ще се навие да дойде в уреден час.
Утре имаме курс и ще намина при теб да се разбереме.Би могло да стане най-лесно ако ти събираш парите и свед това аз взема дъските(всеки минава така или иначе покрай теб)
А за турнир е рано още,още дъски нямаме ;D
Ами аз останах с впечатлението,че няма да стане организирането.Говорих с хора от персонала на СофтУни с идеята някой там на място да събира парите,и аз след това да взема дъските(аз няма как да събера 20-те участници в даден ден и час).
Така и не получих отговор и спрях до тук..
Вече има и студентски съвет, който се занимава с тези неща - може да отнесеш питане към тях.
Свалям темата за момента при такива положения.
Здравей,
Предлагам ти преди да започнеш да събираш пари да направиш някакъв план и да и да уточниш за какво точно ще отидат парите.
Отиди на 2-3 места - Илиянци,olx.bg, магазини за левче... и провери къде са най-евтини/добри дъските за шах, след това виж, колко пари ще ти трябват за да купиш достатъчно.
Аз мисля, че няма мисъл да се купуват повече от 5 дъски, защото дори и 40 човека да се запишат могат да се изчакват и през това да си правят някакъв тиим билдинг.Ако останат повече пари може да се купят награди.
Парите можеш да ги събираш и ти. Няма нужда да ги събереш от всички в един и същ час... Просто можеш да кажеш, кои дни и часове си в залата и хората сами ще те намерят за да ти дадaт ако са заинтересовани.
Като цяло трябва просто да отделиш малко повече време от колкото предполагаш, дори и за организирането на нещо което на пръв поглед изглежда малко. Ако си готов да отделиш това време - действай.
Всичко съм прегледал,една дъска е 15лв - x 5 = 75лв.
Опитах да комуникирам със записалите се по имейл,но и така не става(не всеки ще си прегледа пощата и т.н.)
Може наистина да се пробва така както казваш ти,нищо не пречи и да се направи.
ВАЖНО:
Всяка събота от 18:00 до 21:00 съм в университета,всеки който иска да се запише да се свърже с мен(по скайп).
До сега сме се събрали 21 човека,така че ще се събират по 5лв.
Може и да се събираме долу в кафето да играем.
Колеги, аз не ходя в момента в университета, но ако събирате за дъски бих подпомогнал, свържете се някакси с мен когато има развитие :) И кажете ако няма да се организира нищо да ънпинна темата.