Поправителен изпит по КПК - Срок за плащане
Току-що забелязах едно "недоразумение". В изпратените ни мейли относно датите за поправителната сесия е казано, че крайният срок за плащане е цитирам: " Плащането вече е активно. Ще може да платите за поправките до 18 януари. " Изпитът по КПК е на 18 януари от 10:00 до 16:00. Ако приемем, че крайният срок за плащане на таската за поправка е 17:00 часа същият ден, означава ли това, че ще си знаем оценките веднага след изпита в 16:30 за да знаем съответно дали да се явяваме на поправка и да платим, или да хвърлям боб да видя ше си взема ли илипта или не. Или пък да си платя за всеки слуачй поправката за КПК предварително, и ако го взема здраве да е.
Нещо не ми се връзват нещата с тия срокове. До сега не съм се явявал на поправка и незнам възможно ли е да платим таксата след този поставен предвартелно сорк, примерно в деня на изпита. Моля за уточнение от някой от екипа, кога ше си знаем резултатие за да знам аджаба да плащам ли за поправка.
А иначе Judge ли ще тества всичко?
В Judge системата ще се тества частично. Решенията ще се преглеждат и от екипа.
Самуил, в момента гледам видеото подготовка за изпит - https://www.youtube.com/watch?v=RcdxDMozZkg
Отговорите на този и много други въпроси можеш да намериш там :)
EDIT: Оправих линка :P