Изместване на изпитна дата по Advanced JS. Що за глупост?!
Искам да попитам СофтУни кое за вас е по-важното да се напиете/напием на СофтУни конфа или да предлагате качествено образование?
Според послените промени ще имаме изпит на 20-ти а курса започва на 3-ти, това ни дава цели 17 дни да се подготвим по JS и с оглед на това, че пак ще се експериментира с нас и няма да се дава изпит който да прилича на тези при миналите курсове мисля, че е доста несериозно дори и глупаво да се очаква от някой да научи добре даден език за 17 дена.
Та така пак питам кое е по-важно за вас? Вече незнам какво да мисля, искате да вземете от 3/4 от хората в курса по 20лв за поправка или да останете 30-40 човека в трето ниво? Ние от няколко месеца говорим, че времето не е достатъчно вие всеки път намаляте срока за даден курс, извинявам се, но това вече е голяма глупост от ваша страна. Аз лично немога да взема насериозно курс който трае 2 седмици и 3 дена. Направо го сложете утре в 7:30 сутринта и поне да имаме достатъчно време за следващия курс.
A за хората онлайн става още по-зле с оглед на това, че отнема минимум 1 цял ден да се качи едно видео. И така и така пиша тема, да попитам ще имаме ли примерен изпит или отиваме на сляпо както става при първо ниво?
Също така тези измислени срокове тотално "прецакват" курса по КПК, аз лично не съм написал нито едно домашно(thanks to GoShow and CvetanG), не съм изгледал нито една лекция и не съм оценявал домашни на колеги, защото нямам време а не защото нямам желание. И познайте за 16 дена курс(защото лекцията беше вечерта) дали въобще ще отворя страницата на КПК курса, по който днес имаме workshop и/или лекция днес btw.
Аз искам да попитам дали ще ни трябва за изпита RequireJS?
Доколкото знам, за последния курс (JS OOP ), това е било нещо необходимо за изпита, а при нас тази лекция ще бъде един ден преди изпита.
Advanced JavaScript Functions - 03.03.2015 - Моля качете лекцията !
Това някаква подигравка ли е ? Днес има нова лекция, а аз още не съм изгледал първата. Kакво се случва?
Онлайн студентите също са хора. Повтарям казаното от мен на последната анкета.
Сигурен съм, че в по-големият процент онлайн студентите са работещи хора или хора с много голям дефицит на време. Един средностатистически работещ човек става сутрин в 7:00, за да стигне на работа в 9:00. Работи до 18:00 и се прибира в 19:00. Колко време за гледане на 2-3 часови лекции остава и колко време за решение на задачи? Максимум 4часа Дневно. Когато бавите видеата с 1-2 дни поради абсолютно необясними причини. Вие съкращавате още повече времето за учене и подготовка.
Мерси на екипа за проявеното разбиране, повече време повече взети изпити :)