[Homework] - Въпрос оценяване
Имам следния въпрос при оценяване на домашни. Като цяло виждам, че има два варианта за оценяване (+ трети, ако няма домашно), а именно:
Домашното е написано добре.
Домашното е написано отлично.
Та въпросът ми е малко глупав, но това ли трябва да са всичките видове оценки, които мога да поставя?
Мерси предварително :)
Не е сигурно дали се е усетил. Аз понеже проверявам доста домашни да ти кажа не малко хора слагат условията като коментар в началото (че и аз почнах в последните домашни да го правя).
Освен това много хора правят идентични грешки, и решават по еднакъв начин задачите, предполагам някои взимат готови решения от едно и също място. Случва ми се поне няколко домашни от лекция да се зачудя дали не са правени от един човек, което разбира се няма как да стане.
Аз попаднах на един куриоз при оценяване домашни от HTML и CSS . Домашно за CSS Layouts , в него 3 папки - problem 1 , problem 2 и problem 3 . Problem 1 - някакъв случаен сайт надраскан , който не сме имали по условие да правим подобен . Problem 2 - профил на Кен (от някаква предишна домашна) . problem 3 - решение на задачите magic car gallery с iframe ( пак от предишно домашно ) . По-късно проверявайки домашните за SASS и LESS попадам на същото домашно със същите неточни задачи , същите наименувания и всичко :D Явно някой си е хванал случайни 3 задачи и си ги е разпратил във всички теми пък където мине :D
Да те успокоя - не е само при теб :)
Вероятно същият човек е проверявал и при мен - 3 домашни с един и същ коментар, разбира се няма да цитирам коментара му :)