Подготовка на CV - Защо нямаме Оценяване?
Здравейте,
Ако нямаме оценяване как да разберем как сме се справили.
Губи се смисъла и няма да получим опит от проверката на чужди домашни.
Аз съм ЗА да имаме оценяване на CV домашното.
Здравейте,
Ако нямаме оценяване как да разберем как сме се справили.
Губи се смисъла и няма да получим опит от проверката на чужди домашни.
Аз съм ЗА да имаме оценяване на CV домашното.
Ще ви бъдат оценени нещата от екипа, нямате проверка на чужди домашни, защото много хора са си написали истинските данни и не е готино да са всеобщо достъпни.
Защо?
Кое точно е по лична информация от тази която се дава във facebook например?
Единственото което се сещам е телефонен номер и адрес.
А facebook те тагва точно къде си. Това не е ли още по лично.
Все пак хората които са предоставили информацията са преценили дали да го направят.
Продължавам да съм на мнението, че ползите и опита да се оценяват тези домашни са много високи. И точно тук му е мястото.
Кога иначе ще можем да разиграем тази ситуация?
Трябва да работим на такава позиция. Сещате ли се.
Лично аз предоставих оригинални данни за да получа максимално близко до истината оценяване от различни хора. Защото има различни работодатели.
И щом сте решили да няма оценяване защо не го написахте някъде. Или поне да бяхте го споменали на лекция.
Лесно слагате -1, а мнение имате ли? Или просто ей така си оценявате нещо без да го разбирате и без мнение.
Никой не е длъжен да си прави фейсбук или да си дава информацията, това си е негово решение и това кой какъв профил има няма нищо общо със софтуни.
Това, че няма да ти го оценяват твоите колеги не значи, че няма да получиш фийдбек - отново казвам - домашното ти ще бъде оценено от човек от екипа, както беше за нашия випуск.
Ако си отвориш фирма или станеш HR ще разиграеш и тази ситуация, в която преглеждаш хорските CV-та.