Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
quickben avatar quickben 974 Точки

Никой курс няма лекции само в Събота, може да видиш кога имаш лекции в своя профил > график на учебните зали(очаквай видео до 1-2 дена след приключване на лекцията)

Относно видеата те по-принцип се качват възможно най-бързо, но имай предвид, че може да е имало проблеми с камерата/компютъра на трейнъра и тогава се бавят малко нещата, някой лектори когато им се "счупи" видеото си правят труда да правят ново видео а това отнема време за направа и обработка на видеото от софтуер а други качват видео от миналия курс.

Сиреч не е толкова лесна работата да направиш едно видео, много неща могат да се объркат и да се повреди записа.

1
01/04/2015 18:11:56
krisko avatar krisko 0 Точки

Блягодаря за отговора. Повечето занятия са в събота а останалите в неделя. Питах, защото лекциите са ми страшно полезни за решаване на домашните а обикновенно крайния срок за това е петък и супер много се намалява времето което имам за решаване.

Поздрави!

1
quickben avatar quickben 974 Точки

Не учи само от лекции, дръпни си някоя книга допълнително(ако имаш време) и във интернет има доста полезни туториали и информация като цяло.

0
alexandra.svilarova avatar alexandra.svilarova SoftUni Team Moderator Forum Admin 1076 Точки

Здравейте,

Записваме видео от екрана (screencast) и видео от камерата. Screencast-ът се качва най-късно на следващия ден. Видеото от камерата се качва в понеделник, тъй като трябва да се обработи преди да бъде качено. Администрацията не работи събота и неделя и поради тази причина видеото не се качва тогава.

2
krisko avatar krisko 0 Точки

Благодаря :)

0