Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
zh.stoqnov avatar zh.stoqnov 103 Точки

WebStorm Лиценз

Здравейте!

Предполагам не малка част от вас ползват WebStorm. Наскоро се появи съобщение за upgrade към WS10 и ми се ще преди да проявя инициатива, все пак да проверя, в случай че някой вече е ъпгрейднал. Иска ми се да знам дали след извършен ъпгрейд се запазва лиценза, получен от СофтУни.

Тагове:
0
Fundamentals Module
Petya avatar Petya 2461 Точки
Best Answer

Здравей! Запазва се лиценза, да, можеш да ъпгрейднеш. Единствено ще се наложи да въведеш кода на лиценза и юзъра (Software University) отново.

2
Achev avatar Achev 53 Точки

Нека и аз да се включа с едно въпросче относно WebStorm-a, за да не отварям нова тема. Видях, че след месец и малко изтича лиценза, дали има някаква вероятност да се увеличи или трябва да си плащаме ? :)

0
Petya avatar Petya 2461 Точки

Здравей! Все още не сме говорили с тях за WebStorm лиценза, но за ReSharper те се свързаха с нас преди да изтече. Така че не мисля, че ще има проблем да се удължи лиценза за още една година.

Като цяло имаме добри партньорски отношения с JetBrains и те са заинтересовани техните продукти да се ползват от повече студенти. За тях това е добър маркетинг, защото зарибяват хората с продуктите си, а на тези хора скоро ще им се наложи да си купуват сами лицензи. Също така мисля, че ако се разработва приложение с комерсиална цел, трябва developer-а да си има собствен лиценз, иначе подлежи на санкции.

3