Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
SimeonSimeonov avatar SimeonSimeonov 77 Точки

Лекции по advanced C# и C# OOP?

Колеги искам да попитам има ли някаде лекции за advanced C# и C# OOP,които мога да почна да гледам още преди началото на новото ниво 1?

От досегашните курсове,за adv C# нищо не намирам и незнам дали object oriented programing лекциите реално съвпадат с това което ще се учи по C# OOP?

Тагове:
2
Fundamentals Module 27/04/2015 21:55:15
EBojilova avatar EBojilova 330 Точки

И мен ме интересува този въпрос- adv C#.

И аз до преди малко рових да търся, но нищо друго освен книгатa на Наков, не мога да намеря като информация и най-вероятно ще почна да преглеждам от там. 

Дано и други се включат и да дадат съвет.

0
Filkolev avatar Filkolev 4485 Точки

Advanced C# не се е провеждал в СофтУни, така че материали няма как да има все още. Ориентировъчно, може да погледнете материалите на Телерик за C# 2, но в СофтУни са предвидени и други теми към курса.

ООП ще е аналогично на до момента провежданите курсове като някои неща ще се преместят - например функционално програмиране няма да е в ООП курса, а още в Advanced C#.

3
Petya avatar Petya 2461 Точки

Виж тук за програма на курса Advanced C#.

3
Bobosam avatar Bobosam 185 Точки

В момента съм към края на второ ниво. При какви условия мога да мина през този курс понеже ние не сме го карали като хората. Това, че ще мога да проследя курса е ясно. Но бих искал по някакъв начин да го завърша официално(за мен е от значение и не ми пука за работодателите какво искат). Също така да не отварям нова тема - какво стана с курса по алгоритми....така обещаван от доста време...

Благодаря.

1
28/04/2015 21:16:16
Petya avatar Petya 2461 Точки

Всички, които в момента са в ниво #1, #2 или #3 (т.е. сезон Януари 2015, Септември 2014 и Май 2014) могат да се включат към курса Advanced C#, който стартира на 4 май (или към всеки следващ такъв) като пишат мейл до info@softuni.bg, в който да изразят желанието си за участие в курса.

Участието ще бъде безплатно, формата на обучение ще съответства на формата на обучение в настоящето ниво, в което е занисан студентът.

Що се отнася до курсът по алгоритми - той си е планиран за лятото и ще стартира най-вероятно през юни месец. Ще има повече информация на сайта ни скоро.

0