Оценяване на домашни от онлайн студентите?
Здравейте, могат ли онлайн студентите да оценяват домашни? Ако да, то бихте ли ми казали от къде се свалят?
Здравейте, могат ли онлайн студентите да оценяват домашни? Ако да, то бихте ли ми казали от къде се свалят?
Здравей djc_bg2015,
Да, можем. Преди малко го направих. Там от където си качваш домашното, след като изтече срока за предаване, се появява бутон "Оцени домашно" :)
Хубав ден! :)
Проверката на домашни е с краен срок 3 дни след изтичане на срока на предаване на домашно. Тоест ако срокът за предване на домашното е бил 15 май, 23:59 ч., ще имаш време до 18 май, 23:59 ч. да проверяваш решения на твои колеги.
Ок , това е ясно.
Текущото домашно е със срок за предаване 22/05/2015 23:59:00, което прави срока за проверки до 25. Аз вече качих моето и въпреки това не виждам линк за проверка на решения на други домашни (вижда се на скрийншота който е в предния ми пост).
Аз ли греша някъде или има някакъв проблем?
Поздрави!
Link за проверка на домашно ще ти се появи след изтичане на крайния срок, т.е. на 23/05/2015 00:00:01
Cocolino ти е дал правилен отговор. Общо взето, за да можеш да оценяваш домашни, трябва:
Интересно, при мен нямаше и все още няма подобен линк...
Sreen:
Може би е добре да ти отговори, някой който има повече опит. :)