SharePoint 2013 consuming RESTful Web Services
Здравейте,
Имам специфичен проблем със SharePoint 2013 и използването на външни RESTful уеб сървиси. Проблема по същество:
Имам SharePoint приложение, качено на един сървър и трябваше да напиша няколко уеб сървиса, които да се използват в него.
Използвах C# Web Api за да ги създам, качих ги (на друг сървър) и си заработиха както трябва. След това дойде и проблема. Не успявам да накарам приложението да ги използва. Пробвах по всякакви начини, четох и документации, но без успех.
Успешно мога да ги добавя във SharePoint Designer-а като Data Source, но в момента в който се опитам да достъпя този Data Source (т.е да създада Data View) получавам следната грешка:
Тhe server returned a non-specific error when trying to get data from the data source....
Съвсем наскоро се сблъсках за пръв път със SharePoint и наистина не знам как да подходя. На няколко места четох решения на този проблем, но за съжаление нищо не проработи при мен.
Ако има някой, който е използвал тази технология, ще съм му благодарен ако ме насочи по проблема или ми даде алтернативно решение как да достъпвам RESTful уеб сървиси през SharePoint приложение.