Loading...
GCStefanov avatar GCStefanov 1 Точки

Индивидуални онлайн уроци по програмиране за начинаещи?

От скоро съм се записал онлайн в СофтУни и сам начинаещ, и понеже живея и работя в Норвегия ми е много трудно да си намеря тук допълнителни уроци (по простата причина , че тзи държава е доста назад в някои отношения) та въпроса ми е дали има нкой който е склонен да ми дава индивидиални уроци и с една дума да работим допълнително срещу заплащане ?

:)

Благодарщя предварително 

Тагове:
0
Programming Basics 09/09/2015 13:53:57
remote87 avatar remote87 121 Точки

Здравей, колега!

Аз също съм начинаещ / в момента съм на Programming Basic курса - август / и не знам за частни уроци, но ако искаш мога да ти дам скайп, да ме намериш и да обсъждаме проблеми и да решавме заедно, ако някой запъне, да си помагаме и евентуално да се научим...ест без пари хаха :D

0

Ами добре . Дай си скайпа :)

0
remote87 avatar remote87 121 Точки

msg_aleksiev

1
hcenov avatar hcenov 10 Точки

Здравей, GCStefanov

ако мога и аз да ти помогна няма проблеми и то без заплащане, ако имаш желание можеш да ме намериш в скайпа skase82 и с каквото мога ще ти помагам. Мога да ти предоставям лекции, задачи и т.н.

Поздрави!

1

Добавих те :)

0
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.