Относно движение на обекти на C# Console Application
Искам да помоля някой да ми каже как се движи обект в C# Console Application.Какво се пише в if? if(???)
Искам да помоля някой да ми каже как се движи обект в C# Console Application.Какво се пише в if? if(???)
Какво точно се опитваш да направиш? Ако искаш да направиш игра или нещо подобно, която да има някаква конзолна анимация ще ти трябва повече от един if. Ако искаш разгледай следната конзолна игра:
https://github.com/MishoMihaylov/My-Projects/tree/master/Falling%20Rocks%20Game/Falling%20Rocks%20Game
Това е едно от домашните от Programming Basics. В нея най-просто ти си едно човече ('@') и падат някакви камани и трябва да ги избягваш. Надявам се, че съм ти помогнал ако това е свързано с твоята идея, а ако имаш въпроси по кода пиши.
Благодаря за отговора.Ако може да помоля за още нещо.Може ли Coda за символа "@"(например) с Бутони за движене
НА Ляво И Дясно.Преджарително благодаря.
Не разбирам точно въпроса ти. Какво имаш в предвид ?
Вапроса ми е свързан с движението на обекта "@"искам да помоля за кода с ботони НА ГОРЕ НА ДОЛУ НА ЛЯВО НА ДЯСНО.Искам да се науча да движа обекта @ из конзолата.