Loading...
mishomihaylov avatar mishomihaylov 67 Точки

Какво точно се опитваш да направиш? Ако искаш да направиш игра или нещо подобно, която да има някаква конзолна анимация ще ти трябва повече от един if. Ако искаш разгледай следната конзолна игра:
https://github.com/MishoMihaylov/My-Projects/tree/master/Falling%20Rocks%20Game/Falling%20Rocks%20Game
Това е едно от домашните от Programming Basics. В нея най-просто ти си едно човече ('@') и падат някакви камани и трябва да ги избягваш. Надявам се, че съм ти помогнал ако това е свързано с твоята идея, а ако имаш въпроси по кода пиши.

0
Martindevelper1234 avatar Martindevelper1234 0 Точки

Благодаря за отговора.Ако може да помоля за още нещо.Може ли Coda за символа "@"(например) с Бутони за движене

НА Ляво И Дясно.Преджарително благодаря.

0
mishomihaylov avatar mishomihaylov 67 Точки

Не разбирам точно въпроса ти. Какво имаш в предвид ?

0
Martindevelper1234 avatar Martindevelper1234 0 Точки

Вапроса ми е свързан с движението на обекта "@"искам да помоля за кода с ботони НА ГОРЕ НА ДОЛУ НА ЛЯВО НА ДЯСНО.Искам да се науча да движа обекта @ из конзолата.

0
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.