Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
wartus avatar wartus 152 Точки

Редактиране на домашно и опцията "Свали Домашно"

Интересуваме след като кача дадено домашно(преспя една вечер и разбера ,че е грешно) дали мога да го редактирам/да го премахна/изтрия и дали някой е ползвал опцията "свали домашно",защото предполагам е за това.
Тагове:
2
Programming Basics
viraldim avatar viraldim 21 Точки
Аз мисля, че като свалиш домашното си и като го оправиш и качиш на ново ще ти помни винаги последното качено.
2
wartus avatar wartus 152 Точки
Не знам , трябва да се провери ,аз нямам смелост да цъкна там :Д Може пък просто да свалиш домашното като .zip да си го имаш ако някога искаш да видиш,какво си правил и да се посмееш  :Д
1
kiko144 avatar kiko144 795 Точки
Преди да мине крайният срок за предаването на домашните, никой не ти ги гледа. Тоест ти колкото и пъти да промениш каченото домашно, остава в системата за проверяване само последното което си качил!
2
wartus avatar wartus 152 Точки
Въпроса е как да го редактирам ?
1
g.stoyanov avatar g.stoyanov 776 Точки

:) Като качиш новата версия един вид го редактираш, както колегата каза по горе винаги се зачита последното изпратено домашно.

Пример:

1 - во изпратено домашно = using Fail

2 - ро изпратено домашно = using Great

След срока на изпращане на домашното остава само последното изпратено а именно - using Great.

6
tsv.georgieva avatar tsv.georgieva 35 Точки
Не съм сигурна дали можеш да го редактираш, но мисля, че опцията Свали домашно е за да свалиш домашното на някой друг и да го оцениш. Тя ще е available след като изтече срока за предаване на домашното.
1
Anichka avatar Anichka 93 Точки
Бутонът Свали домашно в случая е за твоето собствено домашно. След изтичането на крайния срок, ще се появи такъв и в полето за оценяване на домашните на другите.
2
Anichka avatar Anichka 93 Точки

Системата пази само последното качено домашно, т.е. качваш си редактираното по същия начин с бутона Избор на файл. Няма нужда да триеш нищо, а и не можеш, системата го прави вместо теб. Бутонът Свали домашно не трие от системата файла, който сваляш.

1
aslv1 avatar aslv1 304 Точки

Значи, като изпратиш домашно:

  • ако не си пращал досега, то се записва;
  • ако си пратил, текущото домашно презаписва новото (т. е. можеш да го редактираш просто като изпратиш нова версия).

Иначе опцията „свали домашно“ тегли последното пратено домашно.

0
Tr00peR avatar Tr00peR 566 Точки
А някой пробвал ли е да си свали домашното? Защото при мен нещо системата не работи - сваля файла, но нещо с счупен и не може да се отвори. И със 7z и със zip е същото.
0
charlike avatar charlike 114 Точки
В какъв формат си го качил? Би трябвало да е абсолютно същият файл, който си качил, само ще ти добави уникалност към името на файла (предполагам) и ще ти прати сигнал на браузъра за сваляне, следователно няма от какво да се е строшил. Системата не би трябвало да го прави нищо освен да го запазва на сървъра.
0
Tr00peR avatar Tr00peR 566 Точки
По-горе написах, че пробва и със 7з и със зип.. Мислех, че нещо има в системата, при теб работи ли си?
0
charlike avatar charlike 114 Точки

Здравей,

Ами предполагам, че логиката на системата е същата както и в Телерик. Като се свали домашното се изтрива от системата и после можеш да си го качиш отново.

И да, именно, както е казал колегата @viraldim, остава винаги само последното качено.

0
g.stoyanov avatar g.stoyanov 776 Точки
При сваляне не се изтрива от системата. Функцията е направена с цел да може да видиш кое домашно в момента е актуално и евентуално да го подмениш (редактираш). Също така ти остава като архив - след приключване на курса може да свалиш творбата си по всяко време :).
0
StanDimitroff avatar StanDimitroff 90 Точки
Да за това е опцията -да си видиш грешките и пропуските и да качиш ново, редактирано домашно.След това най-вероятно последното качено домашно е валидното от предишните.
0