Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
naskoni avatar naskoni 68 Точки

Здравей, колега :)

Ако имаш оценка >= 5.00, вече би трябвало да имаш издаден сертификат, в профила ти -> сертификати.

Ако питаш за хартиен такъв, ще има някой ден официално връчване. :)

Поздрави!

1
asata avatar asata 8 Точки

Че те поне един мейл да ми бяха драснали да ме уведомят, че не става нищо от мен. За пълно 6 изобщо няма да питам, но има ли някой който да е взел сертификат. Да драсне един ред тук да се похвали.

-4
asata avatar asata 8 Точки

Стига бе, никой ли няма с сертификат?? В никакъв случай не мога да кажа, че курса не беше полезен за мен, но това оценяване не струва. Съвсем откровено ви го казвам. Изобщо софтуни нямат никаква реална представа за знанията на хората. Съставили са една точкова система, която е ясно, че няма как по никакъв начин да се покрие, и това е. Личното ми мнение е следното: Мусала Софт - всичко беше на високо ниво, Софтуни с това оценяване - пълна излагация. Не знам кой е отговорен за оценяването, но изобщо не е на прав път.

-4
23/04/2016 18:33:55
gdurankiev avatar gdurankiev Author 982 Точки

Както при всеки отворен курс, който не е направен от екипа на СофтУни, ние не взимаме абсолютно никакво участие в оценяването. Оценките се предават на човек от екипа и биват въведени в системата във вида, в който ги получим. 

Относно това да се получават известявания при издаването на сертификат се работи по въпроса, но има задачи с по-висок приоритет в момента.

7
asata avatar asata 8 Точки

Здравей, първо искам да ти благодаря за помощта по време на курса и за мнението. Второ:

 На места inject-ваш имплементации... - не знам кое е добра практика. Нямаше го в курса.

Полетата, които inject-ваш нямат никъде модификатори за достъп... - напълно съм съгласен. Дори на проверката лектора Дидо ми го каза. Добра практика е да се спазва.

Като цяло тук нищим неща, които не са показани на курса. Като например кое е добра практика за ManyToOne. Това са допълнителни работи за лично усъвършенстване. Не е редно да се отнемат точки за това. Ще дам прост пример с loger-а, който така и не беше показан на курса, но иначе се отнемат 20 точки за него. Е... гавра...

Ако за нещо не е стигнало време - бъдете коректни и го махнете от точките. Отворете проекта - подготовка за курсов проект и вижте какво е показано. Иначе накрая изискванията са тип Senior за курсовия проект???

Аз съм се занимавал преди с това и имам понятие. Не искам да мисля за горките хорица, които са се записали и не са бутвали нищо подбно. 100% обречени да не вземат сертификат... Ако някой е Senior, дали изобщо ще се запише на курса???

Обръщам се към оценяващите, които никой не знае кои са: Този проект, който съм постнал напълно покрива изискванията, за които е редно да се даде сертификат. Кажете ми, че не е така.

1
asata avatar asata 8 Точки

Вече курсовете само от вкъщи. Няма да повторя грешката си със записването.

0