Проблем с конзолата.. Нуждая се от малко помощ.
Здравейте на всички и благодаря предварително за отделеното време.
Та проблема ми е следния зарибявах се по една конзолна игричка "Gun Game" от "Programming Basics - януари 2016" и там се промениха едни настройки за конзолата(widht , height) и буфера на конзолата(BufferWidht,BufferHeight). И сега тези настройки които съм задал в дадения solution някак си ми станаха by default..и следователно сега без значение на кой проект съм конзолата ми е с тези настройки..Търсех около 4 часа в интернет, четох MSDN документацията и не успях да открия как god damn да си подновя настройките по подразбиране. На кратко казано настройките на конзолата са ми "hard code"-нати и следователно не виждам целия ресултат пример:
въртя един цикъл от 0 до 1000 и то ми отпечатва всички стойности, но аз виждам примерно само от 800 до 999. Ще съм много благодарен ако някой ми помогне с проблема!
@TeodorDimitrov89 Това го направих. Може би не се изказвам правилно. Как по точно да си направя (BufferWidht) да ми бъде нещо като винаги да бъде по голямо от броя редове такаче да не ми се губят отпечатаните данни в конзолата..
Ами да ти кажа честно нямам идея. До колкото знам буфера на конзолата има все някакви ограничени размери,но нека някой който знае да каже.
Аз няма как да съм ти от ползва в случая ,все пак се занимавам от Януари.
Дано някой да каже.
Благодаря ти все пак за отделеното време.Приятна вечер и успех! :)