Практически изпит по Unity3D - коректен час?
Здравейте колеги от fast track - Unity3D. Последно се разбрахме да има изпит на 10ти от 10:00, но ми направи впечатление, че на същата дата на същия час започва C# изпит, което ме съмнява да сме на същия час.
Ако може някой от екипа на SoftUni/XSSoftware да даде повече информация/update на календара/email, какво става с изпита, кога е деня, часа продължение на изпита, защото след 2 дена е 10.01
Edit
Коректния час е вече въведен в системния календар
това е от настройките на броузъра . Влез за Google Chrome: settings>Show advanced settings...>Web content Tab> Customize fronts> наи-долу има таб encoding избери UTF-8.
Благодаря, справих се точно така. Въпросче, какво прави бутона скриване на собствен коментар. Скрива ли го? Защото явно се вижда все пак. Явно трябваше да го едитна, вместо да го крия.
Скрива ти комeнтара от всички :D, освен от саздалия темата, защото хвърля събитие и ти като цъкнa на събитие и ми го дава, иначе е скрито. Sega e ne]o kato prиvate chat, само сето Модераторите го виждат предполагам
Ясно, може пък някой друг да тръгне предизпитно (все пак не сме с едно нещо на главата сега) да се бори с пробния и да се сблъска с моя 'проблем', та ще го оставя нескрит, и благодаря за инфото и по въпроса за криенето, има логика ;)