Edit
Loading...
kasskata avatar kasskata 492 Точки

Практически изпит по Unity3D - коректен час?

Здравейте колеги от fast track - Unity3D. Последно се разбрахме да има изпит на 10ти от 10:00, но ми направи впечатление, че на същата дата на същия час започва C# изпит, което ме съмнява да сме на същия час.

Ако може някой от екипа на SoftUni/XSSoftware да даде повече информация/update на календара/email, какво става с изпита, кога е деня, часа продължение на изпита, защото след 2 дена е 10.01 

Edit

Коректния час е вече въведен в системния календар

Тагове:
2
Unity 3D 09/01/2015 15:54:05
alea_him avatar alea_him 128 Точки

Здравейте, ще използвам отворената тема, да попитам само при мен ли условията на задачите в пробната тема за изпита излизат на маймуница. Дали е възможно някой да ми даде условията? 

Предварително благодаря!

0
kasskata avatar kasskata 492 Точки

това е от настройките на броузъра . Влез за Google Chrome: settings>Show advanced settings...>Web content Tab> Customize fronts> наи-долу има таб encoding избери UTF-8. 

2
alea_him avatar alea_him 128 Точки

Благодаря, справих се точно така. Въпросче, какво прави бутона скриване на собствен коментар. Скрива ли го? Защото явно се вижда все пак. Явно трябваше да го едитна, вместо да го крия.

0
kasskata avatar kasskata 492 Точки

Скрива ти комeнтара от всички :D, освен от саздалия темата, защото хвърля събитие и ти като цъкнa на събитие и ми го дава, иначе е скрито. Sega e ne]o kato prиvate chat, само сето Модераторите го виждат предполагам

1
09/01/2015 16:06:18
alea_him avatar alea_him 128 Точки

Ясно, може пък някой друг да тръгне предизпитно (все пак не сме  с едно нещо на главата сега) да се бори с пробния и да се сблъска с моя 'проблем', та ще го оставя нескрит, и благодаря за инфото и по въпроса за криенето, има логика ;)

0