Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият.
Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание.
Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Cъщо добър фикс, браво :).
Много благодаря! Бях забравила закръглянето. А всъщност каква е разликата между това да закръглим с Math.Round() до 2 знака и просто да го изпринтим с форматиране {0:f2}?
Ами разликата е, че форматирането е по-надежно, докато Math.Round закръгля до 0.4 надолу, а от 0.5 закръгля нагоре.
В някой задачи Math.Round може да изиграе много лоша шега, по-добре използвай форматирането.
Да, интересното е, че само с форматирането и без Math.Round() минава със 100/100.
Но само с Math.Round() и без форматиране взима 90/100, не изкарва един тест, този за 55 / 5. Така е, защото винаги очаква да има две цифри след десетичната запетая.
Благодаря.
Не бях видяла, че някой е отговорил вече ;)
Всъщност Math.Round в случая е ненужен.
А иначе идеята е точно Math.Round да формира форматирането до 2 знак вместо другия начин.
При използването на стандартно форматиране използването на Math.Round c закръгляне до 2 знак губи всякакъв смисъл.
В конкретния случай тъй като числата са цели Math.Round не може да спаси положението. Но при едни други числа, той пак можеше да докара грешка.