[C# Advanced] Functional Programming - Exercise - 4. Find Evens or Odds
Моля някой да ми каже защо получавам Compile time error при пускане на следния код в Judge: https://pastebin.com/5ckGE2tr
По-конкретно грешката гласи:
Compiled file is missing. Compiler output: C:\Windows\TEMP\ExecutionStrategies\duxc0nc2.ifv\tmp43F1.tmp(20,36): error CS1503:
Argument 1: cannot convert from 'char' to 'string'
Argument 2: cannot convert from 'System.Collections.Generic.List<int>' to 'string'
Преди да пусна гореспоменатия код, опитах още дузина варианта като сменях in-line функции/предикати с предварително дефинирани такива.
Също така опитах с наливане на числата в Array, List, Stack, Queue като и тях създавах по алтернативни начини.
Имам предвид проблема със Split() при .Net Core спрямо .Net Framework.
Пробвах както положителни, така и отрицателни числа; както с int, така и с long.
Независимо какво решение пускам винаги получавам въпросната грешка в Judge.
Всички решения до едно работят безупречно и връщат верни резултати на моята машина.
Защото на Core може и със символ, ама Judge още не го разбира Core-то.
Мерси за пояснението колега.Това за Judge не го знаех....
Благодаря ви за светкавичните отговори! Преди секунди и аз осъзнах от къде идва проблема, защото ми се случи на следваща задача и String.Join беше единствения общ знаменател.
Компилатора не ми маркира "грешката", защото всички проекти за текущия курс се правят на .Net Core (в смисъл такъв, че още при създаване избираме Core като основа, а не Farework 4.x.
И да, наистина щеше да е хубаво, при положение че ни карат вече всичко да пишем на Core, и Judge да го разбира...
Здравей колега,
аз също карам сега C# Advanced,обаче си работя на .NET Framework.Кога са споменали това,че всички проекти трябва да се правят на .NET CORE,понеже на мен ми е убягнало или не съм разбрал?Всички домашни които съм предал съм ги правил на .NET Framework,а не на CORE.От кога е това изискване и защо?Ще ти бъда благодарен за отговор.Мерси предварително
Още първия ден ни подканиха да пишем всичко на .Net Core, за да свикваме отрано.
Според мен не е проблем, че си предавал домашните написани на .Net Framework.
Просто аз реших да следвам препоръката. Както се вижда обаче, идеята май не е добра.
Мерси колега