Loading...
Tarantula83 avatar Tarantula83 3 Точки

Задача Left and Right Sum?

Здравейте колеги.

Кода които написах дава верни резултати на всички входове но в Judge получавам 0 точки.

Може ли да кажете къде е грешката ето го и кода ми.

import java.util.Scanner;

public class LeftAndRightSum {
    public static void main(String[] args) {
        Scanner scanner = new Scanner(System.in);

System.out.print("n = ");
        int n = Integer.parseInt(scanner.nextLine());
        System.out.println();
        System.out.println("Enter the numbers: ");

int leftSum = 0;
        int rightSum = 0;

for (int i = 0; i < n; i ++){
            int num = Integer.parseInt(scanner.nextLine());
            leftSum += num;
        }for (int i = 0; i < n; i ++){
            int num = Integer.parseInt(scanner.nextLine());
            rightSum += num;
        }if (leftSum == rightSum){
            System.out.println("Yes, sum = " + leftSum);
        }else {
            int difference = Math.abs(leftSum - rightSum);
            System.out.println("No, diff = " + difference);
        }
    }
}

Благодаря предварително!

Тагове:
0
Programming Basics
k.sevov avatar k.sevov 1077 Точки

Не знам задачата, но махни тези принтирания в началото. Джъдж системата ти сравнява целия текстов изход на програмата с очаквания резултат и ако печаташ други неща от посочените ще ти дава грешки. Можеш да разгледаш нулевите тестове като дадеш на детайли, там си се виждат тези неща. 

0
Tarantula83 avatar Tarantula83 3 Точки

Е там е работа не ми дава да видя тестовете иначе може би щях да се усетя от къде идва проблема но ще пробвам без принтовете да видим как е.

0
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.