Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият.
Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание.
Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
x.Value.Count ще ти върне броя на елементите в List-a.A на теб най-вероятно ти трябва сумата на всички елементи в този List?
Съвет: Като пускаш запитвания по форума прикачвай условието на задачата.
.Мерси за съвета.Сумата е направена;но не знам как да го направя по азбучен ред без than by
От примера на снимката подозирам,че сортирането е само и единствено по име в азбучен.
dict.OrderBy(x => x.Key) в foreach-a би трябвало да ти свърши работа.
Ако го искаш по брой голове във възходящ ред,и след това по име ти трябва нещо от сорта -
dict.OrderBy(x => x.Sum(x.Value)).ThenBy(d => d.Key)
Също така,тоя List е малко ненужен.Можеш да си направиш речника от <string,int> и вместо да добавяш елементите в листа,просто да добавяш всеки път инт-а dict[name] += gol
/На снимката си добавил .orderBy(x => x.Value.Count),което изглежда ненужно,ако приемем че се изисква само подредба по Име/
Това изглежда ще бъде достатъчно?
Благодаря че помогна ще пробвам. Само по азбучен реред трябва
Просто тогава пробвах с Count но не ставаше така
Мерси много стана по азбучен.Ех ако го знаех на изпита щях да имам 100 т.;но ми даде само 60 тцц.
Поправеният код - https://pastebin.com/sCkAamEt