Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият.
Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание.
Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Извинявам се , MartinBG !
Това ми е кода : https://sourceb.in/c2f663c8f2, но не можах да го принтирам в обратен ред ( принтирах буквите както трябва, но не и числата ). Ще се радвам ако ми помогнете ! Също така ако нещо не ви харесва или можете да съкратите ви моля да ме информирате !
Бих ви препоръчал да ползвате по-съвременни източници при ученето на езика (напр. парсването на входните данни е доста архаично като подход).
При композирането на влака има 4 сценария, които е хубаво да бъдат ясно разписани в алгоритъма за прегледност и лесно откриване на проблеми:
За принтиране на елементите от стека, трябва да ги извадим един по един, тъй като стека не поддържа итератори и няма как да се завърти във for цикъл. Ето един начин:
Това е преправеното решение на задачата (100/100):
Извинявам се отново за притеснението, но в алгоритъма който сте написали виждам много непознати функции, символи и т.н. Възможно ли е да проверите този код : https://sourceb.in/03cb2fff2d ( Същия като предния , но с първата ви добавена част - while loop-а ) ? Джъдж ми дава 33/100 , като единия тест е със закаснение, а другите с грешен отговор.
Ето примерни входни данни, с които решението не работи:
3 2
77 33 23 1
Резултат:
BAABAB
23 3 23 3 2 1
Както бях писал и горе, проблемът е в алгоритъмъма, използван за сливане на двата влака - не покрива коректно възможните сценарии и е ненужно сложен, което го прави труден за четене, дебъгване и оправяне. Най-добре го премислете, разпишете го на лист хартия и го проиграйте с различни входни данни, преди да го напишете отново.
MartinBG, благодаря Ви за помощта !