Професионална програма
Loading...
charlike avatar charlike 114 Точки

За обучителната система - въпроси/предложения/бъгове

Какво мислите за следната концепция, което може спокойно да се нарече "форум"?

Да се записват в базата данни постове с там всякаквата им мета, като тая мета ще е , ей го - title, body, tags, author, views, answers. Нищо повече.

След което по тежест таговете (най-тежките тагове след някакво време и определеня граница) да стават категории. И от това изхождам, че един опростен блог може да стане супер форум. Щото са, извинявайте, ама таг "трудно", "кола", "тагове" - ми някак.. нали :)

Какво мислите? - web devs.

Както се казва.. трявба да се научи да мисли човек. Като може да мисли ще напише смислени тагове и ще гледа бая да се спазват някакви конвенции, които не са трудни. Слагаш няколко главни тага и преспоконо това си е чиста "категория". Те тагове се пръкнаха от социалките, а там се пръкнаха от keywords. Следователно времената и термините се менят, но не и смисъла, затова трябва да се научи да мисли човек и да вижда смисъла.

Няма значение как си мисал специално за първите уеб страници keywords, и как пишеш сега таговете - еднакво е - това е умение, а не просто разделяне на едно изречение със запетайки след всяка дума. :)

----------------------------------------------------

+ Друга идея.. Гледайки tag cloud-a, що не се направи  drag 'n' drop да може също да се слагат в полето за тагове :) Или примерно един textcomplete.js върши прекрасна работа:)

+ Може да сложите "@"-autocomplete и да стават линкове към профилите в сайта - няма да е лошо :)

Таговете да ги приема системата със запетайка и направо после си ги разделяйте по нея, не по спейс. Така направен таг-клауда, няма смисъл според мен.

----------------------------------------------------

+Георги Янев - GooglePlus & YouTube

@tunnckoCore - Github, Pastebin, NPMJS :)

#charlike - Facebook, Pinterest, Twitter, Packagist

83
Предложения и проблеми 12/09/2014 18:30:53 1
Samuil.Petrow avatar Samuil.Petrow 1548 Точки

Вчера имах следните проблеми, не знам дали са оправени, в момента се опитвам да ги пресъздам, но:

Валидацията на полето за отговор ми се чупеше и изкарваше грешка когато се опитвах да поустна някакъв код, кодът беше този: (this.videoEl_.playbackRate -= 0.25;) , но ми се случи преди това още няколко пъти, не знам дали се получава заради някакво ескейпване на символи или друго, ще се опитам да го пресъздам, за да ви кажа точно грешката.

Другият проблем, на който се натъкнах - когато увисне за малко (дали е моята система или форума, знам ли), и съм цъкнал на добави отговор - след това същият този отговор се праща няколко пъти и ми се налага после да ги hide-вам дубликатите...

п.п: И малко предложения относно скриването - Когато се скрие отговор - counter-a на отговори да се намаля и съответно темата да се outpush-ва, защото по този начин можем да си държим темите горе без реално да обновяваме някакво съдържание..

2
Teodor92 avatar Teodor92 576 Точки

Да ще го поправим в следващата версия.

0
soniyagudiya avatar soniyagudiya 0 Точки

for me too


https://www.ghdsports.net/download/

0
26/02/2021 10:57:58