Да стартираш кариера в ИТ - ръководство за начинаещи. Как да се подготвиш за предизвикателствата на професионалното ти развитие?
Loading...
Семинар

Да стартираш кариера в ИТ - ръководство за начинаещи. Как да се подготвиш за предизвикателствата на професионалното ти развитие?

24.10.19 19:00 - 21:30 Учебна зала Experience София, ж.к. Младост 4, бул. Александър Малинов № 78 Велимира Илиева и Светослав Ваксевски
Заповядайте на безплатен семинар на тема "Да стартираш кариера в ИТ - ръководство за начинаещи. Как да се подготвиш за предизвикателствата на професионалното ти развитие?", който ще се проведе нa 24 октомври 2019 г. (четвъртък) от 19:00 часа в зала Experience на Софтуерния университет (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 1). Лектори са Велимира Илиева и Светослав Ваксевски.

За Семинара

Семинарът e част от кампанията на Tek Experts „She can do IT” в подкрепа на кариерното развитие на жените в ИТ сектора. По време на събитието ще се разгледат възможности за развитие на млади таланти в ИТ сектора, които не изискват непременно познания по програмиране, техническо образование или предходен професионален опит. Ще научите полезни неща за това как да стартирате какриера в ИТ и в аутсорсинг сектора – какво се търси в едно CV, как да изпъкнате по време на интервю за работа, как протича процесът на подбор, какво развитие може да очакват и др.  

За Лектора

Велимира Илиева и Светослав Ваксевски

Велимира Илиева
Велимира е Microsoft Dynamics Operations Manager EMEA в Тек Експъртс. Има магистърска степен по Политически мениджмънт и публични политики. Вече 13 години работи в BPO сектора. Присъединява се към Tek Experts като Ръководител проект начело на екип от 100 инженери по софтуерна поддръжка, базирани в София и Малта. Около година по-късно вече ръководи екип от над 200 специалисти, а отскоро поема и друг проект с екип от 170 човека. Активно участва в инициативи на Tek Experts в подкрепа на кариерното развитие на жените в ИТ сектора. В свободното си време се посвещава на каузи в помощ на деца. 

Светослав Ваксевски
Светослав е от около половин година Senior Talent Acquisition Specialist в SoftUni. Основните области, за които извършва подбора на кадри са ИТ, финанси, маркетинг, човешки ресурси, включително и стажантски програми. Участвал е в големи кариерни изложения като "Дни на кариерата". "Кариери в България! Защо не? и много други. Работил е за големи технологични компании с фокус предимно в ИТ сферата. Основната му цел в избора на кадри е "Доброто качество на подбор и това служителите да се чувстват комфортно и приятно на работното си място". През свободнито си време обича да спортува, да чете книги или да посещава различни семинарина тема мотивация и развитие на персонала.
Велимира Илиева и Светослав Ваксевски photo Велимира Илиева и Светослав Ваксевски photo