Ден за професионално ориентиране в СофтУни - декември 2019
Loading...
Семинар

Ден за професионално ориентиране в СофтУни - декември 2019

17.12.19 19:00 - 22:00 Учебна зала Inspiration гр. София, ул. Тинтява 15-17, етаж 2 Светлин Наков, Ивайло Кенов, Уилям Абъд, Дончо Минков, Мартин Паунов
Заповядайте на Деня за професионално ориентиране в СофтУни, който ще се проведе нa 17 декември 2019 (вторник) от 19:00 часа в зала Inspiration на Софтуерния университет (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 2). Част от събитието ще бъдат едни от най-доказалите се професионалисти в ИТ бранша, практикуващи в технологиите, изучавани в Професионалния модул на СофтУни:
Ивайло Кенов - C#
Уилям Абъд - JavaScript
Дончо Минков - Python

Мартин Паунов - Java

За Семинара

Професионалният модул, част от учебната програма на Софтуерния университет, включва в себе си изучаването на един от четирите най-използвани езици за програмиране в бизнеса, а именно: Java, JavaScript, C# и Python. За да получите правилните насоки при своя избор на професионално развитие сме поканили на едно място специалисти с дългогодишен опит в програмирането, които по време на Деня за професионално ориентиране да разкрият кои са предимствата и предизвикателствата при използването на една от четирите софтуерни технологии, както и какво са постигнали, благодарение на опита си досега. Освен че всеки от тях ще има възможността да сподели своите насоки, след това Ивайло, Уилям, Дончо и Мартин ще бъдат част от дискусия, в която ще може да задавате своите въпроси. Водещ на събитието ще бъде Светлин Наков.

За Лектора

Светлин Наков, Ивайло Кенов, Уилям Абъд, Дончо Минков, Мартин Паунов

Светлин е вдъхновител на хиляди млади хора по пътя им към професията "софтуерен инженер". Той има 20-годишен опит като софтуерен инженер, ръководител на софтуерни и ИТ проекти, преподавател по информационни технологии, програмиране и разработка на софтуер, ИТ консултант, предприемач и разработчик на уеб, мобилни, настолни и сървърни приложения. Мечтата му е да направи България силициевата долина на Европа. Личен сайт: http://www.nakov.com

Ивайло е дългогодишен технологичен трейнър и софтуерен разработчик със C# и JavaScript. В момента работи като CTO в Софтуерния университет и управлява студентските системи на инициативата. Създал е от нулата open-source библиотеки за ASP.NET, които имат над 1000 звезди в GitHub и над 1 милион изтегляния по целия свят. Споменаван е няколко пъти в официалните Microsoft блогове и подкасти. 

Уилям се занимава с програмиране от 2012 г., учил е Computer Science в Нюкасълския университет в Англия и от судент главният му фокус е създаването на страхотни user experience-и и скалируеми фронт-енд архитектури. В момента работи върху новото попълнение в семейството на Softuni - Softuni International като отговаря за всичко свързано с Front-End-a.

Дончо има дългогодишен опит в разработката на софтуер, изготвяне и водене на технологични курсове. Работил е на SpringMVC, ASP.NET, Node.js, Angular, React.js, Android, iOS и др. Лектор е на много конференции за JavaScript, Java и мобилни технологии. В момента е Technical lead в СофтУни като използва ASP.NET Core и React.js. Отличен е в категория Образование в годишния форум 30 под 30 на списание Форбс за 2017.

Мартин има опит в разработката на различни софтуерни решения в технологичните стекове на Java, C++ и C#. Разработвал е Windows апликации с интеграция на Machine Vision системи за индустриална автоматизация. В момента е разработчки в https://virtualracingschool.com/, където използва Java, GWT, Google App Engine и др.
Светлин Наков, Ивайло Кенов, Уилям Абъд, Дончо Минков, Мартин Паунов photo Светлин Наков, Ивайло Кенов, Уилям Абъд, Дончо Минков, Мартин Паунов photo Светлин Наков, Ивайло Кенов, Уилям Абъд, Дончо Минков, Мартин Паунов photo Светлин Наков, Ивайло Кенов, Уилям Абъд, Дончо Минков, Мартин Паунов photo Светлин Наков, Ивайло Кенов, Уилям Абъд, Дончо Минков, Мартин Паунов photo