She can do IT: How to Become an IT Leader
Loading...
Семинар

She can do IT: How to Become an IT Leader

27.01.20 18:30 - 20:30 Учебна зала HQ Lab гр. София, ул. Тинтява 15-17, етаж 1 Лиляна Китипова и Веселка Христова

Заповядайте на безплатен семинар на тема "How to Become an IT Leader", който ще се проведе нa 27 януари 2019 г. (понеделник) от 18:30 часа в зала HQ Lab на Софтуерния университет (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 1). Лектори са Лиляна Китипова и Веселка Христова.

За Семинара

Семинарът e част от кампанията на Tek Experts „She can do IT” в подкрепа на кариерното развитие на жените в ИТ сектора. Той ще разгледа кариерния път на няколко от жените лидери в компанията, които заемат различни технически и нетехнически роли. Всяка от тях ще разкаже за предизвикателствата и уроците по пътя си и ще даде практични съвети на присъстващите. Предвидена е дискусионна част, за да бъдат обсъдени всички въпроси, които вълнуват участниците в семинара. 

За Лектора

Лиляна Китипова и Веселка Христова

Лиляна Китипова е Operations Manager EMEA в Tek Experts. Има магистърска степен по „Политически науки и международно право“. Вече 13 години работи в IT сектора. Присъединява се към Tek Experts през септември 2018 г. начело на екип от 140 инженери по софтуерна поддръжка, базирани в София и Малта.

Веселка Христова е Global Quality Manager и отговаря за качеството на услугите, предоставяни от Tek Experts за различните бизнеси и клиенти, с които работи компанията. Има магистърска степен по „Бизнес администрация“ от Университета по национално и световно стопанство и бакалавърска по „Телекомуникации“ от Технически университет София. Повече от 11 години е в ИТ сектора, като преминава през различни регионални и глобални функции.
Лиляна Китипова и Веселка Христова photo