Dive into Blazor: Building Production-Ready Applications
Loading...
Семинар

Dive into Blazor: Building Production-Ready Applications

Гледайте безплатно онлайн семинар на тема "Dive into Blazor: Building Production-Ready Applications" нa 26 май 2020 г. (вторник) от 19:00 часа с лектор Кристиан Мариянов.

За Семинара

Blazor e нова технология, която позволява изграждането на клиентски приложения в браузъра на езика C#. На 19 май 2020г. Майкрософт ще пуснат първата официална версия на Blazor WASM.

На семинара ще разберете малко повече за процеса по разработване на production-ready Blazor приложения. Ще се разгледат теми като:
• Authentication
• Performance
• Unit Tests
• Debugging

Крайната цел е заедно да придобием основните знания, които ще ни трябват при реалната разработка на по-сложни приложения в практиката.

За Лектора

Кристиан Мариянов

Кристиан е Софтуерен разработчик в Progress Software. Там той участва в създаването и развитието на едни от първите Blazor компоненти на световния пазар – Telerik UI for Blazor. Кристиан се занимава с програмиране от повече от 5 години и започва професионалната си карера като част от Dev екипа на Софтуерния Университет. Той обича новите технологии, трудните за решаване проблеми, както и да споделя опита и знанията си с всички. 
Кристиан Мариянов photo