Защо PowerPoint не е софтуер само за презентации?
Loading...
Семинар

Защо PowerPoint не е софтуер само за презентации?

22.10.20 19:00 - 20:00 Online 4 Online 4 Християн Стоилков
Гледайте безплатно онлайн семинар на тема "Защо PowerPoint не е софтуер само за презентации" нa 22 октомври 2020 г. (четвъртък) от 19:00 часа с лектор Християн Стоилков.

За Семинара

След края на тази сесия ще си тръгнете с практични знания и умения как да използвате PowerPoint, за да създавате криейтиви, без това да ви коства много време и усилия. Изображения за социалните мрежи, корици, thumbnail-и, видеa, документи и оферти. Ще разберете какво стои зад успешния дизайн на слайдовете в PowerPoint.

За Лектора

Християн Стоилков

Християн е основател на Presentation Leader, компания фокусирана изцяло върху изграждането на впечатляващи и ангажиращи презентации за нейните клиенти. Поема отговорност не само за дизайна, но и за всички съпътстващи процеси в създаването на една впечатляваща презентация - планиране, структуриране и изнасяне. Подготвя лектори за важни конференции и семинари. Има онлайн академия, където обучава хората на всичко, което прилага в работата си с корпоративни клиенти. Отскоро стартира и първия "Онлайн Клуб за Говорене Пред Публика". В корпоративната си кариера, преди да стартира собствена компания, има изнесени стотици на брой тренинги и презентации за компании от телеком индустрията. Бил е лектор в няколко висши учебни заведения и водещ на конференции.
Християн Стоилков photo