Building microservices using Golang
Loading...
Семинар

Building microservices using Golang

25.02.21 19:00 - 20:30 Online 1 Online 1 Боян Михайлов
Гледайте безплатно онлайн семинар на тема "Building microservices using Golang" нa 25 февруари 2021 г. (четвъртък) от 19:00 часа с лектор Боян Михайлов.

За Семинара

В последните години Go придобива все по-широка популярност като език за програмиране на Desktop инструменти и Web услуги. В този семинар ще разберете на какво се дължи тази популярност и защо бе създаден Go. Ще бъдат разгледани основите на езика, неговите особености, силни и слаби страни. Всичко това ще се случи с помощта на демо: microservice, като се проследи целия цикъл от създаването на една Go програма до нейното компилиране, пакетиране и използване в Web среда.

За Лектора

Боян Михайлов

Боян обича да използва различни технологии за решаването на проблеми от ежедневието. Специализира в разработката на Web услуги като участва в целия цикъл – от устройството на крайния потребител до базата данни. След многогодишен опит с различни езици за обектно-ориентирано и функционално програмиране стига до Go, с който език успява да съчетае различните парадигми по един по-модерен начин. Водил е семинари в университети в България и Дания, както и често гостува като лектор на международни конференции.
Боян Михайлов photo